Skip to content
  • TOP
  • Restaurant
    • Restaurant list/Reservation
    • List of restaurant galleries
    • Chef's Introduction
    • information
    • For those with food allergies
    • Gift certificates
  • Nadaman Shop
    • Shop list
    • About of Nadaman shop
    • How bento and side dishes are made
    • Nadaman bento box
  • Online Store
    • Search by category
      • Special dish
      • Dressing/Seasoning
      • Japanese style soup and curry
      • Cooking ingredients and rice companions
      • Sweets and beverages
      • Frozen lunches
      • Supervised products
      • なだ万のおせち
      • List of all products
    • Search by application
      • Seasonal greetings
      • Celebration/Thank you
      • For visits and condolences
      • At the company
    • Search by price
      • Less than 3,000 yen
      • 3,000 yen - 5,399 yen
      • 5,400 yen (free shipping) ~
    • Search by shipping method
      • Normal temperature flight
      • Refrigerated flight
      • Frozen flight
    • User Guide
    • Guidance of packing, the noshi
    • Thoughts on Nadaman's gifts
    • Souvenirs from Nadaman
  • Bento Box Delivery
    • Lunch box list/Order
    • Delivery area/Minimum order amount
    • User Guide
    • Nadaman bento box
  • Inquiry
    Privacy policy
    When using
    ONODERA GROUP用
    Log in
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter
Cart
Subtotal
¥0
Shipping, taxes, and discount codes calculated at checkout.
Your cart is currently empty.
  • Inquiry
  • Privacy policy
  • When using
  • ONODERA GROUP用

Language

  • 日本語
  • English
  • 简体中文
なだ万 なだ万 なだ万 なだ万
  • TOP
  • Restaurant
    • Restaurant list/Reservation
    • List of restaurant galleries
    • Chef's Introduction
    • information
    • For those with food allergies
    • Gift certificates
  • Nadaman Shop
    • Shop list
    • About of Nadaman shop
    • How bento and side dishes are made
    • Nadaman bento box
  • Online Store
    Search by category
    Special dish
    Dressing/Seasoning
    Japanese style soup and curry
    Cooking ingredients and rice companions
    Sweets and beverages
    Frozen lunches
    Supervised products
    なだ万のおせち
    List of all products
    Search by application
    Seasonal greetings
    Celebration/Thank you
    For visits and condolences
    At the company
    Search by price
    Less than 3,000 yen
    3,000 yen - 5,399 yen
    5,400 yen (free shipping) ~
    Search by shipping method
    Normal temperature flight
    Refrigerated flight
    Frozen flight
    User Guide
    Guidance of packing, the noshi
    Thoughts on Nadaman's gifts
    Souvenirs from Nadaman
  • Bento Box Delivery
    • Lunch box list/Order
    • Delivery area/Minimum order amount
    • User Guide
    • Nadaman bento box
restaurant
Reservation/list
Log in Search Cart

Sign up and save

Entice customers to sign up for your mailing list with discounts or exclusive offers.

Optional button

Sapporo NADAMAN Saryo

Sapporo:Hokkaido Daimaru Sapporo 8F
  • Seasonal menu
  • LUNCH MENU
  • DINNER MENU
  • A LA CARTE MENU
  • DRINK MENU
  • PRIVATE ROOM
  • Celebration・Family gathering

Seasonal menu

  • 四季懐石
  • 毛蟹と道産旬野菜の釜炊き御膳(シグネチャー料理)
  • 季節のおすすめ懐石 秋麗(あきうらら)
  • 事前予約限定ランチ 敬秋(けいしゅう)10月
  • 味覚懐石 葵 10月

四季懐石

Period:2025年10月1日(水)~10月31日(金)
Price:8,800円(税込)
お客様の声も多く、「四季懐石」を復活。
リーズナブルな価格とボリュームで、
旬の味覚をお楽しみください。

10月お献立

 

【旬 菜】

・ 青菜と茶榎木浸し 煎り玄米

・ 白胡麻豆腐 とびこ 山葵

・ 無花果と胡桃の乾酪白和え 

   くこの実 粒胡椒

・ 蟹身と芽かぶとろろ

・ 炙り〆秋刀魚手毬寿司

 

【吸 物】

 赤藻屑しんじょ 菊花仕立て

  松茸 紅葉人参 三つ葉 酢橘

 

【造 り】

 本鮪 金目鯛 甘海老  あしらい

  香味ドレッシング 土佐醤油

 

【焼 物】

 銀鮭柚庵焼き

  合鴨燻製 里芋田楽 けしの実

   酢取茗荷 焼青唐

 

【蒸し物】

 穴子とむかごの茶碗蒸し

  紅葉麩 柚子の華

 

【食 事】

 栗ごはん しらす 黒ごま塩

  香の物 味噌椀

 

【デザート】

 グラマラッカ

毛蟹と道産旬野菜の釜炊き御膳(シグネチャー料理)

Period:4月1日(火)~12月30日(火)
Price:5,500円(税込)
北海道名産の毛蟹を道産の旬野菜と共に釜炊きご飯に仕上げました。
毛蟹の旨味、四季折々の旬野菜の甘味を楽しめる逸品になっております。
  • ※イメージ画像

《10月のお献立》

 

【旬菜】

・青菜と茶榎木浸し 煎り玄米

・白胡麻豆腐 とびこ 山葵

・無花果と胡桃の乾酪白和え

  くこの実 粒胡椒

 

【御菜】

豚の角煮 ちりめん山椒

 

【食事】

毛蟹と道産旬野菜の釜炊きご飯

北あかり 針生姜

香の物 味噌椀

季節のおすすめ懐石 秋麗(あきうらら)

Period:10月1日(水)~10月31日(金)
Price:13,200円(税込)
  • ※イメージ画像
  • ※イメージ画像 毛蟹と道産旬野菜の釜炊き御飯

■旬 菜

・松茸と青菜浸し 煎り玄米

・白胡麻豆腐 アヴリューガキャビア

・無花果と胡桃の乾酪白和え

  くこの実 粒胡椒

・蟹身と芽かぶとろろ 

・炙り〆秋刀魚手毬寿司

  合鴨ロース 里芋田楽

 

■蒸し物

穴子とむかごの茶碗蒸し

  紅葉麩 針柚子  

 

■造 り

本鮪 金目鯛 牡丹海老 

  水蛸 帆立貝  あしらい

 香味ドレッシング 土佐醤油

 

■煮 物

名残り鱧と松茸の小鍋仕立て

  絹厚揚げ 紅葉人参 葱 白菜 

   三つ葉 

 

■焼 物

銀鱈柚香西京焼き

  公孫樹丸十 銀杏松葉

   酢取茗荷 稲穂

                 

 ■止 肴

ふぐ唐揚げ

  パプリカ 焼青唐 葛きり 檸檬

 

■食 事

毛蟹と道産旬野菜の釜炊き御飯

  北あかり 針生姜

 香の物 味噌椀

 

■デザート

グラマラッカ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    ポン酢ドレッシング 土佐醤油 

  

■煮 物

鰻と松茸の小鍋仕立て

  絹厚揚 葛切り 人参 

   三つ葉 仁淀川山椒  

 

■焼 物

豚角煮山椒クリーム焼き

  野菜マカロニ 北あかり

    パプリカ 青唐  

    

■止 肴

鱧湯引き

  海藻 茗荷 南高梅 

 

■食 事

毛蟹と道産旬野菜の釜炊き御飯 

  玉蜀黍 針生姜 

    香の物 味噌椀

 

■デザート

グラマラッカ

 

*食材によるアレルギー等をお持ちの方はスタッフにお申し付けください。

*仕入れの影響により、献立内容に変更がある場合がございます。

*上記価格は消費税を含みます。

事前予約限定ランチ 敬秋(けいしゅう)10月

Period:10月1日(水)~10月31日(金)
Price:5,500円(税込)
家族での集まりやお祝い、顔合わせや同窓会、接待、法要明け会食、ランチ女子会、ランチ忘年会などなど、さまざまな用途でご利用下さい。
乾杯1ドリンク+食後のコーヒー付きの予約限定ランチプランです。
献立は月替わりでご用意致します。
  • ※イメージ画像

10月のお献立

■旬 菜

・青菜と茶榎木浸し 煎り玄米

・白胡麻豆腐 とびこ 山葵    

・無花果と胡桃の乾酪白和え 

  くこの実 粒胡椒

 

 ■造 り

造り三種盛り合せ あしらい 土佐醤油

 

■白木箱

<煮 物>

 絹厚揚げと野菜焚き合せ 青味

 

 <焼 物>

 かます山椒焼き

   合鴨ロース 里芋田楽 けしの実

    焼青唐

 

<天婦羅>

 海鮮二種 野菜二種

 

■蒸し物

穴子とむかごの茶碗蒸し 

  柚子の華

 

■サラダ

 黄王かぼちゃとブロッコリー 

  胡麻ドレッシング レーズン

 

■食 事

 栗ごはん

   香の物 味噌椀

 

■御 菜

 本日の御菜

 

■デザート

 グラマラッカ

 

*食材によるアレルギー等をお持ちの方はスタッフにお申し付けください。

*仕入れの影響により、献立内容に変更がある場合がございます。

*上記価格は消費税を含みます。

味覚懐石 葵 10月

Period:10月1日(水)~10月31日(金)
Price:19,800円(税込)
  • ※イメージ画像
  • 松茸土瓶蒸し

■旬 菜

・松茸と青菜浸し 煎り玄米

・白胡麻豆腐 アヴリューガキャビア

・無花果と胡桃の乾酪白和え

  くこの実 粒胡椒

・蟹身と芽かぶとろろ

・炙り〆秋刀魚手毬寿司

  

■吸 物

松茸土瓶蒸し

 名残鱧 赤藻屑しんじょ

 絹厚揚げ 三つ葉 酢橘

 

■造 り

本鮪 金目鯛 牡丹海老 

   水蛸 ホタテ貝  あしらい

  香味ドレッシング 土佐醤油 

  

■煮 物

すっぽん小鍋玉〆

 焼餅 焼葱 紅葉人参

  露生姜 小葱

  

■焼 物

白老牛ステーキ 添え野菜 

  ステーキソース 岩塩    

    

■止 肴

天婦羅盛り合せ  

  大海老 白身魚 烏賊 

  蓮根 茄子 大葉

    塩 煎り出汁   

 

■食 事

①毛蟹と道産旬野菜の釜炊き御飯 

   北あかり 針生姜 

            香の物 味噌椀 

          又は

②道産米釜炊き白御飯

   豚角煮 鰻蒲焼 ちりめん山椒

            香の物 味噌椀

*①又は②どちらかお選び下さい。

 

■デザート

グラマラッカ

 

*食材によるアレルギー等をお持ちの方はスタッフにお申し付けください。

*仕入れの影響により、献立内容に変更がある場合がございます。

*上記価格は消費税を含みます。

For customers with food allergies >>

Souvenirs of Nadaman >>

Telephone reservation+81-11-223-7722
Online
reservation
  • Sapporo NADAMAN Saryo TOP
  • Reservations
  • Guide to the Interior
    Opening hours/Access
  • Menu
    Seasonal menu
    LUNCH MENU
    DINNER MENU
    A LA CARTE MENU
    DRINK MENU
    PRIVATE ROOM
    Celebration・Family gathering
  • Our chef
    Contact
Restaurant

誕生日はなだ万で!

Nadaman Shop

秋のお弁当・お惣菜販売中

Online Store

なだ万のおせち ご予約受付中

Bento Box Delivery

季節を楽しむ!なだ万のお弁当をお届けします

なだ万

Restaurant

  • Restaurant search
  • Chef's Introduction
  • For customers with food allergies
  • Nadaman Staff Gallery
  • Gift card

Nadaman Shop

  • Shop list
  • About Nadaman Shop
  • Until the bento/side dish is ready
  • Nadaman bento box

Online store

  • Special dish
  • Dressing/Seasoning
  • Japanese style soup and curry
  • Cooking ingredients and rice companions
  • Sweets and beverages
  • Frozen lunches
  • Supervised products
  • なだ万のおせち

Bento Box Delivery

  • Bento Box Delivery
  • Delivery area list
  • User guide
  • Nadaman bento box

Corporate information

  • Company Profile
  • Development
  • History of Nadaman
  • Recruitment information

Recruitment information

  • Recruitment information
  • New graduate recruitment
  • Job introduction
  • Education and training
  • To all school officials

Language

  • 日本語
  • English
  • 简体中文
  • American Express
  • JCB
  • Mastercard
  • Visa

Copyright 2025 NADAMAN inc.

Powered by Shopify