Skip to content
  • TOP
  • Restaurant
    • Restaurant list/Reservation
    • List of restaurant galleries
    • Chef's Introduction
    • information
    • For those with food allergies
    • Gift certificates
  • Nadaman Shop
    • Shop list
    • About of Nadaman shop
    • How bento and side dishes are made
    • Nadaman bento box
  • Online Store
    • Search by category
      • Special dish
      • Dressing/Seasoning
      • Japanese style soup and curry
      • Cooking ingredients and rice companions
      • Sweets and beverages
      • Supervised products
      • なだ万のおせち
      • List of all products
    • Search by application
      • Seasonal greetings
      • Celebration/Thank you
      • For visits and condolences
      • At the company
    • Search by price
      • Less than 3,000 yen
      • 3,000 yen - 5,399 yen
      • 5,400 yen (free shipping) ~
    • Search by shipping method
      • Normal temperature flight
      • Refrigerated flight
      • Frozen flight
    • User Guide
    • Guidance of packing, the noshi
    • Thoughts on Nadaman's gifts
    • Souvenirs from Nadaman
  • Bento Box Delivery
    • Lunch box list/Order
    • Delivery area/Minimum order amount
    • User Guide
    • Nadaman bento box
  • Inquiry
    Privacy policy
    When using
    ONODERA GROUP用
    Log in
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter
  • TikTok
Cart
Subtotal
¥0
Shipping, taxes, and discount codes calculated at checkout.
Your cart is currently empty.
  • Inquiry
  • Privacy policy
  • When using
  • ONODERA GROUP用

Language

  • 日本語
  • English
  • 简体中文
なだ万 なだ万 なだ万 なだ万
  • TOP
  • Restaurant
    • Restaurant list/Reservation
    • List of restaurant galleries
    • Chef's Introduction
    • information
    • For those with food allergies
    • Gift certificates
  • Nadaman Shop
    • Shop list
    • About of Nadaman shop
    • How bento and side dishes are made
    • Nadaman bento box
  • Online Store
    Search by category
    Special dish
    Dressing/Seasoning
    Japanese style soup and curry
    Cooking ingredients and rice companions
    Sweets and beverages
    Supervised products
    なだ万のおせち
    List of all products
    Search by application
    Seasonal greetings
    Celebration/Thank you
    For visits and condolences
    At the company
    Search by price
    Less than 3,000 yen
    3,000 yen - 5,399 yen
    5,400 yen (free shipping) ~
    Search by shipping method
    Normal temperature flight
    Refrigerated flight
    Frozen flight
    User Guide
    Guidance of packing, the noshi
    Thoughts on Nadaman's gifts
    Souvenirs from Nadaman
  • Bento Box Delivery
    • Lunch box list/Order
    • Delivery area/Minimum order amount
    • User Guide
    • Nadaman bento box
restaurant
Reservation/list
Log in Search Cart

Sign up and save

Entice customers to sign up for your mailing list with discounts or exclusive offers.

Optional button

Sapporo NADAMAN Saryo

Sapporo:Hokkaido Daimaru Sapporo 8F
  • Seasonal menu
  • LUNCH MENU
  • DINNER MENU
  • A LA CARTE MENU
  • DRINK MENU
  • PRIVATE ROOM
  • Celebration・Family gathering

Seasonal menu

  • 期間限定 Xmasコース
  • 四季懐石
  • 毛蟹と道産旬野菜の釜炊き御膳(シグネチャー料理)
  • 季節のおすすめ懐石 錦秋(きんしゅう)
  • 事前予約限定ランチ 敬秋(けいしゅう)11月
  • 味覚懐石 葵 11月
  • 数量限定ランチ 彩 (いろどり)

期間限定 Xmasコース

Period:2025年12月1日(月)~12月25日(木)
Price:13,200円(税込)
「Xmasコース」のご予約を承ります。
 【ご予約特典】
ドリンク2杯 ・ 食後コーヒー付

特別なコースにだけご用意する「フォアグラ茶碗蒸し」や「ふらの和牛ロース」を鍬焼に。
当店でしか召し上がれない「毛蟹の釜炊き御飯」など、今年の締めくくりに皆様でお召し上がりください。
  • ※イメージ画像
  • 温 菜 : フォアグラ茶碗蒸し

■旬 菜

・雪の下茸と青菜浸し

・モッツァレラチーズ豆腐

  アヴリューガキャビア セルフィーユ

・スモークサーモンとオリーブ 

  霙酢掛け ピンクペッパー

・ローストビーフ山わさび和え

・生ハム手毬サラダ寿司

  鶏照り焼き ブロッコリー香味漬け 

 

■温 菜

フォアグラ茶碗蒸し

  ふかひれ蟹餡掛け 三つ葉

 

■造 り (5種盛り)

本鮪 間八 松皮鰈 

 牡丹海老  帆立貝 あしらい 

   ドレッシング 土佐醤油 

  

■煮 物

たらちり小鍋仕立て

  白子豆腐 白菜 椎茸 人参 春菊 

  葛切り    薬味 ポン酢

 

■焼 物

銀鰈柚香西京焼き

  粟麩の玉味噌田楽 丸十チップス

    酢取茗荷 焼青唐   

    

■止 肴

ふらの和牛ロース鍬焼き

  添え野菜 黄味トリュフソース 

  

■食 事

毛蟹と道産旬野菜の釜炊き御飯

  百合根 針生姜 

香の物 味噌椀

 

■デザート

ガトーショコラと

  季節のフルーツ

 

*食材によるアレルギー等をお持ちの方はスタッフにお申し付けください。

*仕入れの影響により、献立内容に変更がある場合がございます。

*上記価格は消費税を含みます。

四季懐石

Period:2025年11月1日(土)~11月30(日)
Price:8,800円(税込)
お客様の声も多く、「四季懐石」を復活。
リーズナブルな価格とボリュームで、
旬の味覚をお楽しみください。

11月お献立

 

【旬 菜】

・ 小松菜煮浸し 揚げするめ

・ 南瓜豆腐 パンプキンシード

・ カリフラワー摺り流し 

   クルトン パセリ

・ 蒸し鶏と胡瓜 黄味辛子和え

・ しらす小稲荷寿司

 

【吸 物】

 真鱈昆布〆葛打ちと若布しんじょ 

  色紙野菜 三つ葉 柚子

 

【造 り】

 本鮪 松皮鰈 甘海老  あしらい

  香味ドレッシング 土佐醤油

 

【焼 物】

 女梶木山椒焼き

  松葉むかご 赤かぶ漬け

   黒花豆 焼青唐

 

【蒸し物】

 ずわい蟹と百合根の茶碗蒸し

  青沙海苔 露生姜

 

【食 事】

 鮭五目御飯

  香の物 味噌椀

 

【デザート】

 グラマラッカ

毛蟹と道産旬野菜の釜炊き御膳(シグネチャー料理)

Period:4月1日(火)~12月30日(火)
Price:5,500円(税込)
北海道名産の毛蟹を道産の旬野菜と共に釜炊きご飯に仕上げました。
毛蟹の旨味、四季折々の旬野菜の甘味を楽しめる逸品になっております。
  • ※イメージ画像

《11月のお献立》

 

【旬菜】

・小松菜煮浸し 揚げするめ

・南瓜豆腐 パンプキンシード

・カリフラワー摺り流し

  クルトン パセリ

 

【御菜】

豚の角煮 ちりめん山椒

 

【食事】

毛蟹と道産旬野菜の釜炊きご飯

百合根 針生姜

香の物 味噌椀

季節のおすすめ懐石 錦秋(きんしゅう)

Period:11月1日(土)~11月30日(日)
Price:13,200円(税込)
  • ※イメージ画像
  • ※イメージ画像 毛蟹と道産旬野菜の釜炊き御飯

■旬 菜

・小松菜煮浸し 揚げするめ

・南瓜豆腐 アヴリューガキャビア

・カリフラワー摺り流し

  クルトン パセリ

・蒸し鶏と胡瓜 黄味辛子和え 

・しらす小稲荷寿司

  赤かぶ漬け 焼青唐

 

■蒸し物

ずわい蟹の茶碗蒸し

  青沙海苔 露生姜  

 

■造 り

本鮪 松皮鰈 牡丹海老 

  金目鯛 帆立貝  あしらい

 香味ドレッシング 土佐醤油

 

■煮 物

ふぐと海老芋の揚げ出し

  舞茸 ささげ 薬味 

   

■焼 物

鰤鍬焼き

  大黒しめじ 二色パプリカ かもじ葱

                    

 ■止 肴

鮟鱇酒蒸しとあん肝 卸しポン酢掛け

  若布 レッドスプラウト 針柚子

 

■食 事

毛蟹と道産旬野菜の釜炊き御飯

 百合根 針生姜

 香の物 味噌椀

 

■デザート

グラマラッカ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    ポン酢ドレッシング 土佐醤油 

  

■煮 物

鰻と松茸の小鍋仕立て

  絹厚揚 葛切り 人参 

   三つ葉 仁淀川山椒  

 

■焼 物

豚角煮山椒クリーム焼き

  野菜マカロニ 北あかり

    パプリカ 青唐  

    

■止 肴

鱧湯引き

  海藻 茗荷 南高梅 

 

■食 事

毛蟹と道産旬野菜の釜炊き御飯 

  玉蜀黍 針生姜 

    香の物 味噌椀

 

■デザート

グラマラッカ

 

*食材によるアレルギー等をお持ちの方はスタッフにお申し付けください。

*仕入れの影響により、献立内容に変更がある場合がございます。

*上記価格は消費税を含みます。

事前予約限定ランチ 敬秋(けいしゅう)11月

Period:11月1日(土)~11月30日(日)
Price:5,500円(税込)
家族での集まりやお祝い、顔合わせや同窓会、接待、法要明け会食、ランチ女子会、ランチ忘年会などなど、さまざまな用途でご利用下さい。
乾杯1ドリンク+食後のコーヒー付きの予約限定ランチプランです。
献立は月替わりでご用意致します。
  • ※イメージ画像

11月のお献立

■旬 菜

・小松菜煮浸し 揚げするめ

・南瓜豆腐 パンプキンシード    

・カリフラワー摺り流し 

  クルトン パセリ

 

 ■造 り

造り三種盛り合せ あしらい 土佐醤油

 

■白木箱

<煮 物>

 焼湯葉と野菜焚き合せ 青味

 

 <焼 物>

 まとうだい柚庵焼き

   赤かぶ漬け 黒花豆 焼青唐

  

<天婦羅>

 海鮮二種 野菜二種

 

■蒸し物

ずわい蟹と百合根の茶碗蒸し 

 青海苔沙

 

■サラダ

 蒸し鶏とキャベツのサラダ 

  レッドスプラウト

  香味和風ドレッシング

 

■食 事

 鮭五目御飯

   香の物 味噌椀

 

■御 菜

 本日の御菜

 

■デザート

 グラマラッカ

 

*食材によるアレルギー等をお持ちの方はスタッフにお申し付けください。

*仕入れの影響により、献立内容に変更がある場合がございます。

*上記価格は消費税を含みます。

味覚懐石 葵 11月

Period:11月1日(土)~11月30日(日)
Price:19,800円(税込)
  • ※イメージ画像
  • くえちり鍋

■旬 菜

・小松菜煮浸し 揚げするめ

・南瓜豆腐 アヴリューガキャビア

・カリフラワー摺り流し

  クルトン パセリ

・蒸し鶏と胡瓜 黄味辛子和え 

・しらす小稲荷寿司

  赤かぶ漬け 焼青唐

  

■吸 物

丸スープ仕立て

 すっぽん雲呑 焼餅 焼葱

 色紙野菜 三つ葉 露生姜

 

■造 り

本鮪 松皮鰈 牡丹海老 

   金目鯛 ホタテ貝  あしらい

  香味ドレッシング 土佐醤油 

  

■煮 物

くえちり鍋

 白菜 焼豆腐 九条葱 

 大黒しめじ 葛切り  薬味 ポン酢

  

■焼 物

白老牛ステーキ 添え野菜 

  ステーキソース 岩塩    

    

■止 肴

天婦羅盛り合せ  

  大海老 白身魚 烏賊 

  茄子 蓮根 大葉

    塩 煎り出汁   

 

■食 事

①毛蟹と道産旬野菜の釜炊き御飯 

   百合根 針生姜 

            香の物 味噌椀 

          又は

②道産米釜炊き白御飯

   豚角煮 鰻蒲焼 ちりめん山椒

            香の物 味噌椀

*①又は②どちらかお選び下さい。

 

■デザート

グラマラッカ

 

*食材によるアレルギー等をお持ちの方はスタッフにお申し付けください。

*仕入れの影響により、献立内容に変更がある場合がございます。

*上記価格は消費税を含みます。

数量限定ランチ 彩 (いろどり)

Period:11月1日(土)~11月30日(日)
Price:3,850円(税込)
旬の味覚を少しづつお楽しみください。
  • ※イメージ画像

11月のお献立

【旬 菜】

・小松菜煮浸し 揚げするめ

・南瓜豆腐 パンプキンシード

・カリフラワー摺り流し

  クルトン パセリ

 

≪白木箱≫

【造 り】

鮪 帆立貝  あしらい

 土佐醤油

 

【煮 物】

焼湯葉と野菜焚き合わせ 青味

 

【焼 物】

まとうだい柚庵焼き 

  赤かぶ漬け 黒花豆 焼青唐 

 

【蒸し物】

ずわい蟹と百合根の茶碗蒸し

  青沙海苔 露生姜

 

【サラダ】

蒸し鶏とキャベツのサラダ

  レッドスプラウト

  香味和風ドレッシング

 

【食 事】

鮭五目御飯

 香の物 味噌椀

 

【御 菜】

本日の御菜

 

【デザート】

氷菓子

For customers with food allergies >>

Souvenirs of Nadaman >>

Telephone reservation+81-11-223-7722
Online
reservation
  • Sapporo NADAMAN Saryo TOP
  • Reservations
  • Guide to the Interior
    Opening hours/Access
  • Menu
    Seasonal menu
    LUNCH MENU
    DINNER MENU
    A LA CARTE MENU
    DRINK MENU
    PRIVATE ROOM
    Celebration・Family gathering
  • Our chef
    Contact
Restaurant

誕生日はなだ万で!

Nadaman Shop

冬のお弁当・お惣菜販売中

Online Store

なだ万のおせち ご予約受付中

Bento Box Delivery

季節を楽しむ!なだ万のお弁当をお届けします

なだ万

Restaurant

  • Restaurant search
  • Chef's Introduction
  • For customers with food allergies
  • Nadaman Staff Gallery
  • Gift card

Nadaman Shop

  • Shop list
  • About Nadaman Shop
  • Until the bento/side dish is ready
  • Nadaman bento box

Online store

  • Special dish
  • Dressing/Seasoning
  • Japanese style soup and curry
  • Cooking ingredients and rice companions
  • Sweets and beverages
  • Supervised products
  • なだ万のおせち

Bento Box Delivery

  • Bento Box Delivery
  • Delivery area list
  • User guide
  • Nadaman bento box

Corporate information

  • Company Profile
  • Development
  • History of Nadaman
  • Recruitment information

Recruitment information

  • Recruitment information
  • New graduate recruitment
  • Job introduction
  • Education and training
  • To all school officials

Language

  • 日本語
  • English
  • 简体中文
  • American Express
  • JCB
  • Mastercard
  • Visa

Copyright 2025 NADAMAN inc.

Powered by Shopify