Tokyo NADAMAN
Hibiya:Tokyo
Imperial Hotel Tokyo B1
平素は格別のご厚情にあずかり心よりお礼申し上げます。
弊店におきましては2024年7月より、毎週水曜日のランチタイム及びディナータイムを休業させていただくこととなりました。ご朝食につきましては従来通り定休日を設けず営業させて頂きます。
定休日設定に伴い、お客様にご迷惑をおかけいたしますが、何卒ご理解賜りますようお願い申し上げます。
弊店におきましては2024年7月より、毎週水曜日のランチタイム及びディナータイムを休業させていただくこととなりました。ご朝食につきましては従来通り定休日を設けず営業させて頂きます。
定休日設定に伴い、お客様にご迷惑をおかけいたしますが、何卒ご理解賜りますようお願い申し上げます。

A Relaxing Venue
The interior in the authentic Japanese rooms reflects the elaborate design of the Murano & Mori Architects Office established by the late Togo Murano, a master architect in Japan. They add a touch of elegance to your dining experience.
The interior in the authentic Japanese rooms reflects the elaborate design of the Murano & Mori Architects Office established by the late Togo Murano, a master architect in Japan. They add a touch of elegance to your dining experience.
- Address
- Imperial Hotel Tokyo B1, 1-1-1 Uchisaiwai-cho, Chiyoda-ku, Tokyo, 100-8558 Japan
- Opening hours
- Breakfast 7:00 ~10:30 (L.O. 10:00)
Lunch 11:30 ~15:00 (L.O. 14:00)
Dinner 17:00 ~21:00 (L.O. 20:00)
Our chef

Executive Chef
鈴木 史
Fumito Suzuki
Born in Tokyo

Chief Chef
吉本 浩司
Koji Yoshimoto
Exclusive First-Class Cook Master
Born in Saitama Prefecture

Chief Chef
石井 貴之
Takayuki Ishii
Born in Ibaraki Prefecture

Chief Chef
加藤 寛三
Hiromitsu Katoh
Born in Nagano Prefecture

調理長
岩永 博司
Hiroshi Iwanaga
Born in Saga Prefecture