横滨 滩万
季节推荐
【Notice/Accepting Reservations】The10th Nadaman Original Fair 『Hokuriku 4 prefecture’s Fair』
This event also serves as a recovery support initiative for the Hokuriku region, which suffered extensive damage from the "2024 Noto Peninsula Earthquake." In addition to using locally sourced ingredients from the region, ¥100 from each meal course at the restaurant will be donated to Ishikawa Prefecture.
We hope you will enjoy the unique flavors of the four Hokuriku prefectures, paired with seasonal autumn ingredients and sake, while contributing to the region's recovery efforts.
【12,650日元】
■时令拼盆
越之玉缔鸡(新泻)配
素王蛋(新泻)菠菜 韭黄 食用菊(新泻)山椒粉
醋味噌之
萝卜干丝卷(新泻)帆立贝 芦笋 独治
甜虾塔塔酱 (石川) 鲜海胆 牛油果
鳟魚(富山)寿司配三文魚籽
黑埼茶豆豆腐(新泻)
■汤
寿留女鱿鱼(石川)、海虾蓉、帘麸(富山)清汤
■刺身
三文魚(福井)、玉子素面 占地菇(新泻)红宏西柚 时蔬
配芜菁酱
■煮物
蟹肉(新泻)加贺莲藕(石川)银杏 配腐皮芡
■烧物
玉桂红烧富山猪肉(富山) 配胡桃苹果酱
煮素王玉子(新泻) 日式时蔬红烧肉包
■主食
富山新米锅饭
■饭菜
煎红烧肉大野芋(福井)滩万极上紫菜
日式烤鲭魚(福井)绣球菌菇(富山)
■时令腌菜
赤芜菁(富山) 吉川茄子(福井)
■味噌汤
日本麸(福井)、王者香菇(新泻)、百万穀味噌(石川)汤
■甜品
八尾牛奶(富山)意式冰淇淋
野樱莓果酱(新泻)、无核柿(新泻)、薄荷
------------------------------------------------------------
【20,240日元】
■时令拼盆
越之玉缔鸡(新泻)配
素王蛋(新泻)菠菜 韭黄 食用菊(新泻)山椒粉
醋味噌之
萝卜干丝卷(新泻)帆立贝 芦笋 独治
甜虾塔塔酱(石川)鲜海胆 牛油果
鳟魚(富山)寿司配三文魚籽
■刺身
蓝旗金枪魚、鯵魚、红叶鲷、配直酱油(石川)
■煮物
若狭甘鲷(福井)、寿留女鱿魚(石川)蟹肉(新泻)蓉
帘麸(富山)敲豆(福井)
四季豆、日本干梅、舞茸菇邦醋(福井)
■额外菜
岩海蕴(新泻)、西红柿、山药素面、莲藕、生姜醋
■烧物
炙烤三星若狭牛(福井)配胡桃苹果酱 炸面
栃尾炸豆腐(新泻)、占地菇(新泻)、滑菇(新泻)、美人年糕(新泻)、佐渡奶胳(新泻)
■主食
富山新米锅饭
■饭菜
煎红烧肉大野芋(福井)、 滩万极上紫菜
日式烤鲭魚(福井)绣球菌菇(富山)
■时令腌菜
赤芜菁(富山)吉川茄子(福井)
味噌汤
日本麸(福井)、王者香菇(新泻)、百万穀味噌(石川)汤
■甜品
八尾牛奶(富山)意式冰淇淋
野樱莓果酱(新泻)、无核柿(新泻)、薄荷
*如有对食物过敏反应者、请务必告知本店职员。
*受供应影响、菜单内容可能改变。
*以上价格已包括消费税及15%服务费。
秋の味覚 「松茸 富士山コース」
秋の味覚 『松茸』 を心ゆくまでご堪能ください。
-----------------------------------------------------------
ご予約は Web予約 または お電話 045-223-3344 でも承ります。
Web予約をご利用の際は、カテゴリー『和食テーブル』をお選びください。
------------------------------------------------------------
■旬 菜
■松茸土瓶蒸し
■松茸入り天婦羅
■松茸入り肉料理
・「和風ステーキ」
・「すき焼き小鍋」
・「しゃぶしゃぶ小鍋」
の三種からお選びいただけます。
■松茸寿司入り盛合せ
■デザート
*食材によるアレルギー等をお持ちの方はスタッフにお申し付けください。
*仕入れの影響により、献立内容に変更がある場合がございます。
*上記価格は消費税とサービス料15%含みます。
期間限定ランチ「秋の香り ~松茸いろいろ~」
秋の味覚「松茸」を、土瓶蒸しや御飯で楽しめる期間限定ランチ!
土日祝もご利用OK、秋の訪れをお楽しみください。
-----------------------------------------------------------
ご予約は Web予約 で承ります。
Web予約をご利用の際は、カテゴリー『和食テーブル』をお選びください。
------------------------------------------------------------
【10月のお品書き】
■先 付
柿 蒟蒻 椎茸
白和え 枸杞の実
■吸 物
松茸土瓶蒸し
鶏丸 海老 紅葉麩
三つ葉 酢橘
■造 り
本日の盛合せ あしらい
■主 菜
牛網焼き
焼き松茸添え
■食 事
松茸御飯
香の物
赤出汁
*食材によるアレルギー等をお持ちの方はスタッフにお申し付けください。
*仕入れの影響により、献立内容に変更がある場合がございます。
*上記価格は消費税とサービス料15%含みます。