纪尾井 滩万

东京:纪尾井町 Hotel New Otani Tokyo 塔楼大堂层
2025年12月31日(水)~2026年1月4日(日)の期間のご予約は、【12月1日(月)朝10:00】よりご予約を開始いたします。
※この期間はお電話でのご予約のみ承ります。
※2026年1月1日(木)のみ、ランチタイム営業は【12:00~】になります。

【ランチメニュー】
 ・寿懐石 / 15,000円(税サ込)
 ・正月 天重 /9,000円(税・サ込)
 ・正月 天婦羅御膳 / 12,000円(税・サ込)
 ・正月 牛肉香味焼膳 / 12,000円(税・サ込)
【ディナーメニュー】
 ・雅懐石 / 30,000円(税・サ込)
 ・黒毛和牛フィレステーキ懐石 / 30,000円(税・サ込)
 ・天婦羅懐石(※天婦羅カウンター席限定) / 30,000円(税・サ込)
 ・正月 野立弁当(※2026年1月4日限定) / 12,000円(税・サ込)
Hotel New Otani Tokyo is located in the city but having a lush greenery. You can see the view of huge Japanese garden from the restaurant at lobby floor in the garden tower. The garden changing its color by seasons and authentic Japanese cuisin make your dining more elegant.
地址
〒102-8578
〒102-8578 东京都千代田区纪尾井町4-1 Hotel New Otani Tokyo 塔楼大堂层
营业时间
早餐 7:00~10:00 (最终点餐时间 10:00)
中餐 11:30~14:30 (最终点餐时间 14:00)
晚餐 17:00~21:00 (最终点餐时间 20:00)

厨师介绍

I will be devoted every day to create dishes which are full of new idea and make people smile.

Chief Chef
諏訪田 剛
Tsuyoshi Suwada

Born in Kagoshima Prefecture

Using carefully selected seasonal ingredients while thinking about making our guests enjoy with their eyes, taste and heart,
I devote myself in creating cuisines to impact guests would want to return for my further dishes.

Chief Chef
竹下 尚
Nao Takeshita

Born in Fukuoka Prefecture

注意

  • レストラン